Save the 3 juni-date! Skånsk skogsstrategi bjuder in till webbinarium ”Kommunerna, skogsinnehavet och träbyggandet”.

Den 3 juni bjuder Skånsk skogsstrategi in till en digital konferens mellan kl 08.30-12.30.

I del 1 kommer fyra föreläsare att lyfta fram potentialen i det kommunala skogsinnehavet: genom den ”variationsrika skogen” kan kommunernas skogar lyftas ytterligare inom produktion, miljö, innovation och rekreation.

  Del 2 lyfter fram hur ett ökat klimattryck och en innovativ utveckling har gjort trä till ett naturligt konkurrenskraftigt alternativ i byggprocesser. Även del 2 rymmer fyra föreläsare, som på olika sätt kommer att diskutera den allt mer aktuella frågan om kommunernas väg till ökat träbyggande.

  I båda avdelningarna kommer föreläsare att ge tips och konkreta exempel på hur sådana processer kan inledas och fördjupas.

  Webbinariet är ett samarbete mellan Skånsk skogsstrategi och Trästad.

  Vill du anmäla dig redan nu kan du göra det här.

Varmt välkommen!

Loggor