Sommar i sikte – styrgruppen önskar glad sommar med nyhetsbrev och save the dates!

Vi som jobbar med Skånsk skogsstrategi vill passa på att önska er alla en fin sommar. Nu låter vi pennan vila ett tag och kommer åter, med full kraft, i mitten av augusti!

Nyhetsbrev
Igår skickades sommarens nyhetsbrev ut med några av de senaste artiklarna som vår skribent Åke Högman skrivit nu under våren. Har du ännu inte börjat prenumerera på detta så har du alltid möjlighet att göra det via på sida ”Nyhetsbrev”.
Sommarens nyhetsbrevet finna att läsa här via länken: Glad skogssommar önskar Skånsk skogsstrategi (paloma.se)

Spara några viktiga datum i höst = Save the date!
Passa på att redan nu kryssa för två datum i din kalender.

Skånsk skogsstrategis årliga konferens den 18 oktober (kl 9-15) i Breanäs. Landshövdingen Anneli Hultén inledningstalar, moderator Sara Hommen kommer att hålla i trådarna och vi kommer att ta upp frågor som rör vilt, jämställdhet och klimatanpassad skogsskötsel. Vi avslutar dagen med en exkursion i skogen.

Fortsättning och del 2 av konferensen Skog och vilt i balans den 8 november. I våras höll vi den första delen i Skepparslöv och planeringen av innehåll pågår just nu i vår viltgrupp som består av experter från Skogsstyrelsen, Södra skogsägarna samt Länsstyrelsen. Läs om konferensen vi hade i våras.

Ha en härlig sommar!

🌞

/Styrgruppen Skånsk skogsstrategi

kollage hästhult2023