Höstens Save the Dates

Vi är tillbaks från sommaruppehållet och rivstartar inför hösten genom att tipsa om ett par viktiga datum. Passa på att redan nu kryssa för dem i din kalender.

18 oktober

Skånsk skogsstrategis årliga konferens hålls den 18 oktober (kl 9-15) i Breanäs vi Immeln, https://www.breanashotell.se/ Landshövdingen Anneli Hultén inledningstalar, moderator Sara Hommen kommer att hålla i trådarna och vi kommer att ta upp frågor som rör vilt, jämställdhet och klimatanpassad skogsskötsel. Vi avslutar dagen med en exkursion i skogen.

8 november

Fortsättning och del 2 av konferensen Skog och vilt i balans hålls den 8 november, även denna i Breanäs. I våras höll vi den första delen i Skepparslöv och planeringen av innehåll pågår just nu i vår viltgrupp som består av experter från Skogsstyrelsen, Södra skogsägarna samt Länsstyrelsen. Läs om konferensen vi hade i våras.