Två seminarier du inte vill missa!

Två spännande seminarier hålls i december.
Först ut är Hallands regionala skogsprogram onsdagen 7/12 med rubriken ”Vad händer i skogen?”. Veckan efter, torsdagen 15/12, är det Skogsprogrammet Västra Götaland som ställer frågan ”Hur skapar vi en attraktiv och jämställd skogssektor”.

Annica Lindén som är ansvarig för Hallands skogsprogram säger:

  – Målgruppen för seminariet är i första hand skogsägare, skogsbrukare och andra intresserade av skog i Halland, men vi välkomnar även deltagare från andra län eftersom mycket är allmän information, och då främst om sydsvenska skogen.

Anmäl dig till seminariet ”Vad händer i skogen” på Länsstyrelsen Hallands webbsida.

Ann Marie Strand är analytiker på Johanneberg Science Park som är medarrangör för jämställdhetsseminariet.

  — Webbinariet handlar om jämställdhet i skogssektorn och vi vill belysa ämnet utifrån de olika perspektiven utbildning, arbetsmarknad och skogsägare. Här vänder vi oss till yrkesverksamma, utbildare, skogsägare och nyfikna

Anmäl dig till seminariet ”Hur skapar vi en attraktiv och jämställd skogssektor?”